Fókuszban a vákuumterápia

2020.10.02

Köszöntő

A Biomedica Hungaria Kft. on-line konferenciát- ha úgy tetszik- Szakmai Napot szervezett "Fókuszban a vákuum terápia " címmel. Bár a negatív nyomásterápia /NPWT/ népszerűsítése- lehet mondani- túlhaladott az utóbbi évtizedben, elsősorban a sebészet színes palettáját művelők számára- azonban a cég által forgalmazott szívó-öblitő rendszerű VAC-Ulta készülék, a PREVENA- mely a műtéti metszés kezelésére hivatott, és a nyitott has ellátására különösen alkalmas ABTHERA ismertetése, terápiás hatékonyságuk még szakmai körökben is "megér egy misét".

A web-konferenciára bejelentkezett néhány tucat hallgatóról, képzettségükről az előadóknak pontos információjuk nem lehetett, de a látványosan előkészített prezentációik minden igényt kielégíthettek.
Irházi Zsuzsa üzletág vezető köszöntője és a megnyitó után sorjáztak az előadások. Az résztvevőket, munkahelyeiket, az előadások címét ismerteti a mellékelt program. Az előadásokból is kicsengett a vákuum kezelés sokszínű lehetősége. A szívet is transzplantáló-, a nagyereket- operáló sebész szövődmény esetén épp úgy megtalálhatja az NPWT kezelésben a gyógyítás lehetőségét, mint az általános "chirurgus" a korábbi évtizedekben különösen nagy mortalitással kezelt legsúlyosabb kórképekben.
Dicséret illeti mindazon cégek fáradozását, melyek hazai pályán elterjesztették és továbbra is rendületlenül szorgalmazzák a vákuum kezelést, és biztosítják az ehhez szükséges instrumentumokat.
Ennek a gondolatnak a kapcsán illeti köszönet és hála a rendezvény szervezéséért- ezúttal- a Biomedica Hungaria Kft. munkatársait!

dr. Sugár István

Kérjük, tekintse meg az előadásokhoz kapcsolódó szakmai anyagokat! 

V.A.C. VERAFLO™ DRESSING SELECTION GUIDE

V.A.C. VeraFlo™ Therapy

The PREVENA™ Therapy portfolio of closed incision management solutions.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el